Monday, January 12, 2015

Dag 2, Keystone og Breck

Søndag 11. Januar, vår andre dag i vakre Colorado. Det lå an til å bli en bra dag selv om skyene strakk seg innover fjellene og snøen begynte å falle ved frokost. Med en del slitne kropper og forkjølelse i baklomma hos noen var det en del som bestemte seg for å pleie kroppen og bli hjemme, mens andre ikke kunne vente med å komme seg ut på ski. Allerede klokken kvart på 9 var flere ute av dørene og på tur til både Area 51 i Keystone og Park Lane i Breckenridge.

Her et bilde av parkheisen i Keystone fra @Sveinungj på Instagram
For å komme seg til Keystone som ligger cirka 15-20 minutter med buss utenfor sentrum i Breck, måtte man kjøre ned fra huset vårt til den første stolheisen man ankommer etter en tur gjennom skogen, deretter ta en buss derifra, for så å skifte buss i sentrum igjen som deretter tar deg til Keystone. Vi var vel cirka halvparten av gruppen der og 
halvparten i Breck. 


Erfaringen fra Keystone i forhold til breck var egentlig mange. Man finner flere linjer å kjøre i tillegg til at utvalget av forskjellige typer rails er mye større. Så er man på utkikk etter kreative og tekniske linjer er definitivt Keystone en fin plass å dra. Men med både parkene i Breck og Keystone så er det egentlig bare å velge og vrake ut i fra det man selv føler for. 

Til slutt legger jeg ved en link til en edit fra et run fra Keystone i går: Svein Aadland, One run in Keystone 

Film/Edit: Nikolai Aasprong. Skikjører: Svein Aadland

Sverre S. Blom

No comments:

Post a Comment