Sunday, January 11, 2015

Dag 1

Lørdag 10. Januar ble vår første dag i de majestetiske Rocky mountains. Det var tydelig at reisen var lang og slitsom da jetlagen tok de fleste av oss og de fleste elevene våknet kl 6 eller tidligere.

Vi våknet til lett overskyet himmel og temperatur på rundt minus 3,  spiste frokost og  gjorde oss klar for skidagen, da vi plutselig så en rev luske rundt villaen. Den var åpenbart ikke særlig redd mennesker ettersom vi kunne stå tett innpå den og ta eksklusive bilder.
Dagen startet overskyet og vi kledde oss deretter, dette viste seg å ikke være så lurt da det to timer senere ikke var en sky på himmelen og solen var satt på grill... De fleste elevene tok turen til "Park Lane" da de kom seg ut i bakken. Det tok litt tid å komme seg til parken, fordi vi måtte ta flere heiser for å komme oss til parkområdet. Det gikk da opp for oss hvor stort anlegget faktisk er, med store muligheter for både park og freeride.
I løpet av dagen ble det mange "laps" i parken på de fleste fra fusa, og vi var veldig fornøyd med hopp linjene og rail setupene, men etterhvert begynte noen av oss å bli litt lei en treig stolheis og en kø som nærmest stod i  ro på grunn av mye folk i helgen, så vi bestemte oss for å prøve ut løypene i stedet, før vi tok turen tilbake til huset våt. før vi dro fra parken snakket vi med en av lærerene våre om en skogsløype som førte til huset vårt. Etter litt frem og tilbake tok vi sjansen på å finne løypen på egenhånd. Vi fant veien og kom fram til huset noe tidligere enn mange andre og gjorde det enhver oppegående person ville gjort, hentet en iskald brus og satte oss i jacuzz'n.




Til middag lagde vi spagetti med kjøttsaus og det passet veldig greit for en tom mage og utslitt kropp. Ellers satt vi i sofaen og slappet av.

No comments:

Post a Comment