Friday, February 7, 2014

på tide med en lite oppdatering?

Da er det vel på sin plass med et lite blogg innlegg igjen.  Siden vi har vært så ekstremt flinke med å oppdatere dere der hjemme på hva som som skjer så kunne vi lage en liten oppsumering på hva som har  skjedd.

Dagene her i Breckenridge har bestått av å stå opp til ord for dagen klokka 0845. Etter dette har de fleste gått i bakken. Etterhvert så har det alltid vært noen som har holdt fortet rundt huset. Det kan jo tære gasnke bra på kroppen med skikjøring 33 dager i strekk. Så vi har hatt en del vonde legger og noen som har fått seg en skikleig trøkk16.  Eller at folk bare ønsker å slappe av en dag.

Samtidig som i store deler av Norge så kom det jo masse snø her. Det betyr jo at parken er full av snø og 17 av 20 stykker kjører pudder opp til halsen. ikke helt feil og litt deilig med et lite avbrekk fra park kjøringen.

Utenom bakken så har vi for det meste holdt oss her på huset vårt. Men man finer jo stadig på nye ting og noen har tatt bussen til nabo byene Frisco og Silverthorne for å handle, vi ha noen so har kjøpt seg softgun, jacuzzien har blitt brukt godt, sett masse filmer, Veldig mange har hatt sine turer ned til Breckenridge sentrum for å enten spise eller kikke i de samme butikkene som de kikket i dagen før. Men jeg kan kan si at alle har hatt det veldig bra her nede. Men at det også blir deiig å komme hjem til Norge nå. Er vel det man kaller Borte bra, men hjemme best.

                                                   Nils poser utenfor city market med ukas handling til klassen
                                                   Dette er hva som regel møter oss når vi går ut døra
                                                 
                                          Eirik og Nils (kugi)
                                          Steezy nils og victor i freeway
                                          Eirik og Nils gjør en nesten synkronisert backflip

No comments:

Post a Comment