Tuesday, January 21, 2014

Denver Basketball kamp

Helliooo peeeoples, Den 17 Januar var vi i Denver for å se "Denver Nuggets" vs "Cleveland Cavaliers".
Hele gjengen stod klar klokka 9 på morgenen, men så fikk vi beskjed om at det var blitt gjort en feil med buss-selskapet, det resulterte i at vi måtte vente til halv 2 før avreise. Når vi nærmet oss Denver var det i tillegg mye kø som gjorde at dagen ble litt amputert og det ble lite tid til shopping.

Da vi endelig kom fram til kjøpesenteret splittet klassen seg opp og utnyttet tiden så godt vi kunne.
Shopping ble etterfulgt igjen av en lang busstur til Pepsi Center og de som tok den seneste bussen ankom i det kampen begynte.

Mange kjøpte blant annet Denver Nuggets skum fingre, pannebånd, caps og jerseys, og vi ble seende ut som ekte supportere. Det var en spennende kamp hvor Denver lå under hele kampen, men de klarte å dra seg opp igjen og holdt på å vinne på slutten, det endte med tap hvor stillingen ble 117-109.

Hele kampen føltes veldig typisk Amerikansk, og vi fikk ordentlig følelse på Amerikansk kultur. Det skilte seg ikke så veldig mye ut fra hva man ser på tv med hotdogs, pizza, øl, Cheerleadere og maskoter. Gjentatte ganger honorerte de Soldater i U.S Airforce, hvor soldater hilste på storskjermen og en honorar ble gjort til en død soldat. Bask
etball spillerene så mye høyere ut i virkeligheten, og de fikk Nils til å se ut som en maur. Etter en lang dag tok vi en stille tur hjem til hytta og vi fikk en god natts søvn.



No comments:

Post a Comment